Ring på tlf. 61665093

Unik

Social
media
marketing.

Vi er specialister i at finde den rigtige indgangsvinkel til din digitale tilstedeværelse på Facebook.

Ved at udnytte segmenteringværktøjer på en unik måde for optimal targeting, analysemodeller for bedste indsigter og kampagnestrukturer for maksimalt afkast, kan vi realiserer dine målsætninger på Facebook - enten via professionel administration eller rådgivning af dine Facebook Ads.

Vi er et frisk pust i et marked, som svømmer over i formaliteter og konkurrence.
Hos Adtivity lader vi vores resultater tale for sig selv. Vi elsker at lave det, vi gør, nemlig at vækste virksomheder på Facebook og samtidig have det sjovt!

Vi kan også hjælpe dig

Vores passion /

Vores
ydelser.

Vi har 7 års arbejdserfaring hos Facebook med i bagagen, så vi ved, hvordan platformen fungerer. Vi kan derfor rådgive samt udfærdige komplette og effektfulde strategier speciallavet til din virksomhed. Adtivity Teamet har sammenlagt rådgivet over 400 virksomheder i deres tilstedeværelse på Facebook.

Har du et vertikal vi ikke har kendskab til eller arbejdet med før, er 1 times rådgivning GRATIS!

Det har vi gjort for andre

FULD FACEBOOK ADS ADMINISTRATION

Fuld administration af din virksomheds Facebook annoncering er vores mest eftertragtede ydelse.

Lad os gøre hvad vi er eksperter i. Nemlig at håndtere din tilstedeværelse på Facebook.

I tæt samarbejde med jer, ville der blive lagt en strategi for eksekveringen af jeres målsætning på Facebook. Når strategien er lagt, går vi igang med at gøre hvad vi er uddannede til, nemlig at skabe resultater!

Vi ville holde dig løbende informeret om forløbet, så du ikke føler du bare har overladet din forretning til et bureau – men føler dig en del af væksten og Adtivity teamet!

Vi kan ikke understrege nok hvor højt prioriteret et godt samarbejde er, da vi igennem årene på Facebook, har set højeste vækst med de virksomheder vi har interageret mest med.

Hør nærmere

RÅDGIVNING AF FACEBOOK MARKETING EKSPERT

Rådgivning til privatpersonen, bureauet eller allerede marketing ansatte i din virksomhed.

Vi arbejder selvfølgelig med rådgivning, hvis du ikke trænger til fuld overtagelse af din annoncering. Rådgivning er i dag et vidt begreb, hos Adtivity – er begrebet meget enkelt. Du stiller spørgsmålene, vi finder svarerne og får dem forklaret på en måde, som alle kan forstå.

Facebook annoncering skal ikke være svært, tungt eller et kedelig arbejde, for mulighederne er enorme, og platformen er en “never endning” læringsproces, med daglige ændringer, nyheder og værktøjer. Vi ville rådgive dig i brugen af platformen, om du er begynder eller ekspert, samt sørge for de at holde jer opdateret på det sidste nye.

Rådgivnings agendaen bliver aftalt med jer, så i får det meste ud af timen eller timerne.

Hør nærmere

FACEBOOK TRÆNING HOS JER

Trænger din virksomhed til en ny indgangsvinkel, eller bare finpudse deres allerede skarpe kompetencer på platformen?

Vi tilbyder on-site kurser og træning, til virksomheder i alle størrelser. Vi gæster jeres kontor og sørger for en underholdende, lærerig og spændende præsentation af Facebook platformen og dens muligheder – på et niveau alle kan forstå.

Med de 7års erfaring i bagagen som ansat hos Facebook, kan vi tilfredstille den mest garvede ekspert med en mere sofistikeret indsigt og samtidig lære den nystartede virksomhed vores platform bedre at kende, ved at gå i dybden med værktøjerne, strategier og metoder.

Ingen udfordring er for lille eller stor – vi har erfaringen bag os, og en “know-how” der har generet resultater for flere hundrede virksomheder.

Husk din virksomhed er i fokus, så præsentation bliver selvfølgelig speciallavet til din virksomhedsbehov og de emner i ønsker at blive klogere på.

Hør nærmere

ADTIVITY LIVE CAMPS

Hvad er mere oplagt end et online video kursus, når du arbejder digitalt?

Vi tilbyder Online Live video kurser, bestående af 3 hoved kategorier.:

 • Facebook Basics
 • Facebook Advanced
 • Facebook Expert

Vores Live kurser vil komme løbende, og man kan tilmelde sig til kurserne så snart de er blevet offentlige.

Kurserne ville dække forskellige områder, afhængig af typen. Alle kurser ville dog indeholde.:

 • Strategi
 • Budget optimering
 • Værktøjs benyttelse
 • Kampagne Setup
 • Målgrupper
 • Tracking
 • Instagram

Hold øje på siden, eller kontakt os for at høre hvornår næste Live kursus starter.

Adtivity FlowCard

Adtivity FlowCard er et 10 timers klippekort – en mulighed for at teste vores kompetencer af, inden du starter endeligt samarbejde op med os!

Benyt disse 10 timer, til at få rådgivning omkring jeres nuværende position, strategi eller resultater.

…eller brug timerne på at lade os lave et kampagne setup, eller optimerer dine allerede igangværende kampagner – så du kan se hvad vi kan.

Ring eller skriv til os, for at høre mere om hvad, Adtivity FlowCard indebære.

Hør nærmere

Klientreferencer

Klienter
vi har
hjulpet.

Vi hjælper alle type virksomheder – store som små – med at realisere deres mål på Facebook. Se fx. hvad et par af vores nuværende klienter har at sige om deres samarbejde med Adtivity Teamet.

Grundet GDPR og fortrolighedspolitik, må vi ikke dele samarbejdspartnerne fra Facebook tiden - vi er dog sikre på mange af jer kan huske en af os i teamet, og I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I selv ønsker at dele en reference fra tiden vi samarbejdede.

Skal vi snakke sammen?
Vi har fornøjelsen af, at drage stor nytte af de digitale hjerner hos ADTIVITY, der administrerer vores Facebook-kampagner. Ærlighed, effektivitet og professionalisme er nøgleord i dette samarbejde. Den eneste fejl man begår er såfremt, at man vælger ikke at kontakte dem! Charlie Rytter
Marketingschef / Clinique Noir
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • logo
Vi har fået så meget ud af at bruge Adtivity til at indhente potentielle kunder og med en fortjeneste på over 370% kan jeg kun anbefale at bruge Adtivity teamets kompetencer. Michael Madsen
Frontend Ninja / Lidt Lakrids
 • logo
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
En ROI på over 25 taler vist i virkeligheden helt for sig selv. Samarbejdet er en åbenlys succes. Louise Grønhøj
Rengøringsekspert / BasicClean.dk
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • logo
Adtivity har løftet min webshop op i højder jeg ikke troede var muligt - Hurtig, professionel, lønsomt og tillidsfuldt samarbejde er nøgle ord med Adtivity Teamet. Birthe Due
CEO / Herome Denmark
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • logo
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Lidt om..

Holdet
bag
Adtivity

Vi er Danmarks første bureau udelukkende med ansatte, som har arbejdet hos Facebook.

Målet Adtivity har, er at kunne hjælpe alle der benytter Facebook som annonceringsplatform, om du er webshop eller marketing bureau - vi tror på at udvikling kommer fra sparring og godt samarbejde, hvor man ikke er bange for at få nye inputs til sin marketing strategi, uanset niveau.

Vi er dedikerede, samt certificerede, specialister i Facebook Ads Buying & Planning, med fokus på virksomhedsvækst gennem strategisk eksekvering.

Adtivity har samtidig kontakt til forskellige Account Managers i Facebook, så vi kontinuerligt bliver holdt opdateret på sidste nye tiltag.

Læs mere om teamet's individuelle kompetencer..

Du kan også skrive til os

Adtivity Teamet

“Vi er et hold, som ikke kun inkluderer Adtivity teamet, men også vores klienter – at have et tæt samarbejde er højeste prioritet og vi ved at kommunikation skaber resultater”

 

Tjek os ud på Facebook

Lukas Spanggaard // Founder

Lukas er en entusiastisk herre fra Hobro, der løser enhver udfordring med høj professionelt niveau, har en passion for Facebook annoncering og drømmer om optimeringsløsninger, selv når han sover.

Han er specialist i “Full funnel”-strategi planlægning, optimering, upscaling og eksekvering af Facebook Ads strukturer.

“There is a solution for every problem” – Lukas Spanggaard // Founder Adtivity

Lur på Lukas

Rasmus // Facebook Ninja

Rasmus er en mand der kun begrænses af tiden stillet til rådighed af døgnets 24 timer. Han har flair for ALT administrativt og rådgivnings baseret arbejde ifht. Facebook ads, strategier, eksekvering

Han er specialist i “Full funnel”-strategi udvikling.

“A challenge is the only way to improve your knowledge” – Rasmus // Facebook Ninja

Lur på Rasmus

Sarah Andersen // Facebook Jedi Master

Sarah er en globetrotter med varmt blod i årerne, og en altid positiv indgangsvinkel til opgaverne.

Hun har en passion for optimering og videndeling, så hun er i sit es, når hun får lov at kombinere disse to igennem vores kurser, webinarer og strategi udarbejdelser.

“The biggest mistake you can make, is thinking you can’t learn” – Sarah Andersen // Facebook Jedi Master, Training & Strategy

Hvad med dig?

Skal vi
også
hjælpe dig.

Er du interesseret i en effektiv tilstedeværelse på Facebook, så book endelig et uforpligtende møde med os, for at høre om dine muligheder. Et samarbejde med Adtivity betaler sig nemlig, hvis du vil være der, hvor din målgruppe færdes og få mest muligt ud af dit mediespend.

Send os en messenger

Book et møde med os

Vi svare på din henvendelse indenfor 48 timer, og finder et tidspunkt for mødet. Mødet kan afholdes pr. telefon eller så kigger vi gerne en tur ud forbi jeres kontor og får en god snak om potentialet.