Hvem er Adtivity?

HVEM ER ADTIVITY?

HVEM ER VI?
Læs om Adtivity her

Vi hjælper med din digitale tilstedeværelse

Vi er et markedsføringsbureau, som laver intelligent og datadrevet annoncering på sociale medier, herunder Facebook og Instagram med henblik på optimalt afkast.

Vi er uddannet hos Facebook i marketing og har tidligere arbejdet der, samt i brug af platformen, og har senere opnået Blueprint certificering hos Facebook. Det giver dig en garanti for, at din annoncering bliver udført af en fagperson, der har opnået viden på et avanceret niveau indenfor Facebook markedsføring

Vi har mere end 42 kunder, som vi dagligt hjælper med deres digitale tilstedeværelse på Facebook og Instagram gennem strategisk rådgivning og eksekvering. 

Resultaterne taler for sig selv

Som virksomhed kan det være svært selv at finde tiden til at skabe resultater på kanaler som Facebook og Instagram, når man også har gang i meget andet. Flere vælger derfor at lade os håndtere annonceringen, så de også kan have fokus på andet. 

Vi udfordrer med nye idéer og metoder til at nå jeres målsætninger. Og hos Adtivity lader vi resultaterne tale for sig selv!

SKAL VI
OGSÅ
HJÆLPE DIG?

  Strategier speciallavet til din virksomhed

  Vi er specialister i at finde den rigtige indgangsvinkel til din digitale tilstedeværelse på Facebook og Instagram.

  Vi udarbejder komplette og effektfulde strategier speciallavet til din virksomhed. Alt efter hvilken indgangsvinkel i ønsker at have, samt hvilke målsætninger i har, laver vi forskellige strategier for jeres annoncering. Det kan bl.a. indebære remarketingkampagner på Facebook eller Instagram.

  Det kan også være målrettede kampagner til bestemte segmenter, hvor vi benytter forskellige segmenteringsværktøjer på en unik måde for optimal targeting, analysemodeller for bedste indsigter og kampagnestrukturer for maksimal afkast.

  Vi elsker det vi laver

  Vi har fokus på én disciplin i vores virksomhed – annoncering på Facebook og Instagram – og lader andre om at arbejde med andre marketingaktiviteter. Det gør, at vi kan fordybe os i den ene disciplin – og være den bedste til det!

  Vi elsker at hjælpe virksomheder med at vækste og nå deres målsætninger på Facebook og Instagram, og samtidig have det sjovt.