Hvad kan vi?

VIL DU VÆRE MERE SYNLIG PÅ DE SOCIALE MEDIER?

YDELSER
Her kan du se hvad vi tilbyder

Vores kerneydelser

Vi har mere end 8 års erfaring med at arbejde med Facebook som annonceringskanal. Det gør os kompetente til at varetage din tilstedeværelse på kanaler som Facebook og Instagram, men også de andre sociale medier, som vi er certificerede eksperter indenfor.

Vi rådgiver og udarbejder komplette og effektfulde strategier, som er speciallavet til din virksomhed.

Fuld administration eller rådgivning?

Vi kan tilbyde dig fuld administration af din annoncering på de sociale medier, eller tilbyde dig rådgivning, hvis ikke du er helt klar til at overdrage det hele til os. 

Ved begge scenarier udarbejder vi en strategi for eksekveringen af jeres målsætninger i samarbejde med jer, og så er vi mere ellere mindre med i processen alt efter, hvilket scenarie I vælger.  

Vi holder dig altid løbende informeret om forløbet, så du ikke føler at din virksomhed bliver overdraget til et bureau, men at du kan føle dig som en del af teamet.

Hvordan vil du have vores hjælp?

Træning hos jer

Vi tilbyder on-site kurser og træning til virksomheder i alle størrelser.

Det hele foregår hos jer, og består af en underholdene, lærerig og spændende præsentation af annonceringskanelerne og de muligheder de har – på et niveau, som alle kan forstå. 

Præsentationen bliver naturligvis tilpasset din virksomheds behov, så vi kun giver jer indsigt i de emner, som I ønsker at blive klogere på.

Adtivity Live Camps

Vi tilbyder også online kurser indenfor forskellige niveauer af Facebook annoncering. 

Kurserne vil dække forskellige områder, men kan være indenfor strategi, optimering af budget, målgrupper, kampagne setup, Instagram mfl.

Kurserne ydbydes løbende, og bliver alle afholdt live.

Vil du ses af flere på Facebook?

Så ring til os på
61 66 50 93

Hvad kan vi?

Lad Adtivity sparke
gang i din Facebook-
annoncering.